نماینده شوش و کرخه در مجلس عنوان کرد:
اختصاص ردیف اعتباری ملی در بودجه سالانه برای توسعه حرم دانیال نبی شوش/ لزوم تأمیناعتبار از یونسکو برای توسعه زیرساختها در آثار ثبتجهانی شوش
نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه منابع مالیِ طرح توسعه حرم مطهر دانیالنبی از محل مسئولیتهای اجتماعی نفت به میزان حدود 40 میلیارد تومان دریافت شده است گفت: موضوع ماده 23 این طرح نیز به عنوان یک طرح ملی در بودجه سالانه ردیف اعتباری ملی برای آن درنظر گرفته شد.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان، محمد کعبعمیر در نشست مشترک با محمد جوروند مدیرکل میراثفرهنگی خوزستان اظهار کرد: خوشبختانه با پیگیریهایی که انجام دادیم، خوشبختانه موضوع ساحلسازی، توسعه زیرساختهای گردشگری و نورپردازی ساحل رودخانه شاوور عملیاتی شده است که امیدواریم تا رسیدن به نتیجه کامل تداوم داشته باشد.
نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس در اینباره افزود: این آمادگی را داریم تا تأمین منابع مالی این طرح و طرحهای بعدی را از محل مسئولیتهای اجتماعی و از ردیف ماده 23 که در استان دریافت شده پیگیری کنیم.
او با اشاره به ساخت گذر زائر بین حرم مطهر دعبل خزائی، شاعر اهل بیت، تا حرم مطهر دانیال نبی گفت: این موضوع، جزو طرحهایی است که به صورت مشارکتی میان شهرداری شوش و ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان خوزستان برنامهریزی شده و امیدواریم با جلسات منظم و با نگاه کارشناسی میراثفرهنگی بتوانیم این اقدام را نیز عملیاتی کنیم.
کعبعمیر در ادامه به توسعه حرم مطهر دانیال نبی اشاره کرد و افزود: منابع مالی این طرح نیز از محل مسئولیتهای اجتماعی نفت به میزان حدود 40 میلیارد تومان دریافت کردیم و موضوع ماده 23 این طرح نیز به عنوان یک طرح ملی در بودجه سالانه ردیف اعتباری ملی برای آن درنظر گرفته شد.
او در آخر با اشاره به آثار ثبتجهانی چغازنبیل و محوطه باستانی شوش نیز گفت: باتوجه به اینکه چغازنبیل در سال 1979 و محوطه باستانی شوش در سال 2015 میلادی در فهرست میراثجهانی یونسکو ثبت شدند، امیدواریم با پیگیریهای لازم و به عنوان دستاورد این ثبتها، مکاتباتی با یونسکو انجام گیرد و در صورت لزوم جلساتی فراملی و بینالمللی در این خصوص برگزار شود تا بتوانیم منابع مالی برای توسعه زیرساختهای گردشگری و میراثفرهنگی را ویژه این دو اثر فرآهم کنیم.